Blog Post A tercer tenim un nou projecte !


Feb

28

2019

A tercer tenim un nou projecte !

Tenim nou projecte!

L’alumnat de tercer vam iniciar al gener un nou projecte, aquest cop està relacionat amb la música, així que de títol li hem posat: Que comenci l’espectacle!!

Un dels reptes que ens vam proposar va ser inventar i crear nous instruments. Però per poder fer això primer havíem de saber que ha de tenir un instrument per poder fer que soni.

Per aquest motiu vam anar a visitar el museu de la Música de Barcelona. Allà ens van ensenyar instruments de diferents parts del món, les parts dels instruments de diferents famílies (vent, corda i percussió) i quin va ser el primer instrument que es va inventar.

Per cert, ho sabeu? Va que us donem una pista. ÉS UNA PART DEL NOSTRE COS! Segur que tothom ja ho ha encertat! Si, si, les nostres mans. Amb elles creem un instrument de percussió.

A partir de tot el que vam aprendre al museu hem començat a pensar en quins instruments podríem inventar. Hem tingut moltes idees, segur que ens quedaran uns instruments ben divertits i que sonaran de meravella!

Així que ja sabeu. Que comenci l’espectacle! Perquè com diu Friedrich Nietzsche: “Sense música, la vida seria un error.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *