Blog Post A TERCER VISITEM LA BIBLIOTECA

A TERCER VISITEM LA BIBLIOTECA
febr.

18

2020

A TERCER VISITEM LA BIBLIOTECA

BIBLIOTECA
Durant aquest curs hem donat molta importància a la lectura de llibres a 3r. Tenim una biblioteca a la classe i una altra al passadís. A les arribades, com al temps lliure i a l’hora de lectura setmanal, els nens i nens van llegint llibres variats triats per ells.
També, les mestres, anem recordant l’ importància de llegir cada dia una estona a casa qualsevol llibre que els agradi. Han de trobar el plaer de la lectura.
Dins del nostre projecte dels països hem fet el racó de la  classe. Juntament amb el mapa del món, hem fet un petit recull de llibres relacionats amb el tema. Gràcies a totes les famílies que ens ajudeu molt porten llibres i material.
Per reforçar el valor de la lectura, vam anar a la biblioteca del barri. Allà els van explicar el seu funcionament, els diversos tipus de llibres i van fer una activitat molt engrescadora, gràcies a l’atenta col·laboració de les bibliotecàries. Després vam poder gaudir d’una estona explorant els llibres de la secció infantil.
Els nens i nenes de 3r, van gaudir de l’experiència, es van portar molt bé i esperen repetir la visita. molts nens es van motivar a fer el carnet de la biblioteca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *