Blog Post INICI DE CURS A QUART

INICI DE CURS A QUART
Nov

23

2018

INICI DE CURS A QUART

L’INICI DE CURS A QUART
Som els alumnes de quart i us volem explicar com ha anat l’inici d’aquest curs per a nosaltres.
En primer lloc, hem estrenat aula i mobiliari. Ara pertanyem al cicle dels  grans i treballarem cooperativament per seqüències didàctiques, així és que, el mobiliari ens ha d’acompanyar. Les taules són blanques i les cadires verdes i també tenim un prestatge i un calaix verd per a cadascú.
També hem estrenat mobiliari fora de les classes i ara tenim unes prestatgeries on cadascú deixa la motxilla i la jaqueta. Així, a classe ens podem moure millor i les jaquetes no van per terra com de vegades passava.
Teníem moltes ganes de començar el curs perquè tindríem una tablet per a cada un però ha estat encara millor: tenim Ipads i Chromebooks compartits per parelles. És una canya treballar amb aquestes eines encara que ens està costant una mica aprendre la contrasenya…Sort que la Irene i la Marina les tenen apuntades!
Això sí, tothom ens diu que ja en sabem molt i que hem après a utilitzar els dos dispositius molt de pressa. Ja dominem el Classroom, el Drive i els Documents i, ben aviat començarem a fer Presentacions. Ja hem fet alguns exàmens en format digital i en Kahoot. Ara només ens falta poder tenir alguns jocs instal·lats per “relaxar-nos” de tanta feina. La Irene i la Marina ens han dit que toooots els jocs seran educatius però ja ens agrada; així aprenem més coses, i jugant! Què més podem demanar?          
   
             
                 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *