Blog Post A cinquè cacem Pokemons


Oct

14

2016

A cinquè cacem Pokemons

Com molts ja sabeu, aquest any, les classes de cinquè treballem mitjançant Seqüències Didàctiques. Cada mes, els mestres ens proposen fer un miniprojecte sobre algún tema que hem de tancar amb una producció final (oral o escrita,  utilitzant la tecnologia o amb suport de paper). Per aconseguir l’objectiu final, hem de realitzar diferents activitats, algunes de manera individual i altres treballant en grup. Una d’aquestes activitats ha estat caçar Pokemons.
PER QUÈ HEM CAÇAT POKEMONS?
La Seqüència Didàctica que estem treballant està relacionada amb les representacions de la terra, és a dir, estem estudiant els mapes, els plànols, etc. Entendre què són els símbols o  la llegenda no és fàcil, com tampoc ho és saber orientar-se  a l’hora de llegir un plànol. És per això que els mestres ens van donar a cadascú un plànol de Sitges  i ens van fer localitzar alguns punts estratègics. Vam localitzar el Cap de la Vila, el Parc de Terramar o la nostra escola. Després, amb l’aplicació de Pokemon Go vam sortir a caçar Pokemons pel barri. En vam trobar moltíssims!!!! En el plànol de Sitges vam col·locar cada Pokemon en el lloc on l’havíem trobat i, seguidament, vam construir la nostra pròpia llegenda. Per acabar, cadascú de nosaltres va escriure una entrada sobre l’activitat al nostre blog personal, perquè…sabeu què? Aquest any tots els nens i nenes de 5è tenim un blog personal!!!!
Caçar Pokemons ha estat una activitat divertida i, a sobre, ens ha servit per millorar la nostra orientació i conèixer els elements dels mapes. img_4866img_4867img_4973img_4975img_4976
img_4882

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *