Blog Post FEM UN TALLER SOBRE L’AIGUA


Gen

26

2016

FEM UN TALLER SOBRE L’AIGUA

Aquesta darrera setmana, els nens i nenes de tercer han realitzat un taller de l’aigua molt interessant on han après i han aprofundit molt sobre aquest tòpic. Aquesta formació ha estat a càrrec de la fundació ondablue i un membre d’aquesta organització, la Laura, ens ha vingut a fer el taller.
Primerament, per tal d’iniciar el taller em fet una pluja d’idees sobre tot el que sabíem de l’aigua i com utilitzàvem aquest recurs en la nostra vida quotidiana. A continuació, hem fet un petit experiment per comprovar la quantitat d’aigua dolça i salada que hi ha al nostre planeta.
Per tal de concloure la sessió, hem parlat del cicle de l’aigua i hem fet un joc en equip per entendre els diferents estats pels quals passava l’aigua durant aquest cicle.
En general, les mestres de tercer estem molt satisfetes amb el resultat d’aquest taller, ja que per una banda els nens i nenes han estat molt motivats i participatius amb les activitats i els experiments proposats. Per una altra banda, els continguts eren molt apropiats i pensem que els alumnes s’han conscienciat sobre com utilitzar l’aigua de forma adequada.   Imagen 001 Imagen 014   DSC_0108 DSC_0113

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *