Blog Post GAUDIM ELS NOUS AMBIENTS

GAUDIM  ELS NOUS AMBIENTS
des.

10

2018

GAUDIM ELS NOUS AMBIENTS

GAUDINT DELS NOUS AMBIENTS A PRIMER     Com ja sabeu, aquest curs les aules de 1r s’estan convertint en nous ambients per als vostres fills/es. Es va començar per un canvi estètic i d’acolliment, i al llarg del curs, aniran esdevenint ambients cada vegada més complerts.
L’aula de 1r A és l’ambient de Toca-toca; la de 1r B és el de Creacions, i la de 1r C, el Món Matemàtic. I també hi ha l’espai del Pati, al vestíbul entre P5 i 1r.
Al Toca-toca s’intenta potenciar l’experimentació, l’afany de descobrir coses, investigar, fer hipòtesis…
A les Creacions es potencia la creativitat, la imaginació, la destresa manual, la capacitat d’inventar i crear, l’expressió plàstica i artística…
Al Món matemàtic, es fan propostes per desenvolupar habilitats matemàtiques com el comptatge, les relacions espacials, la lògica, el càlcul, les figures i formes…
I al Pati, hi ha materials i jocs per afavorir la interrelació, i potenciar el joc compartit i el desenvolupament de la imaginació, en un ambient acollidor que convida a esplaiar-se.
Tot i que en cada ambient s’intenta potenciar un àmbit concret, en tots els ambients es fan propostes de totes les àrees curriculars, amb activitats que pretenen que els vostres fills/es siguin els propis protagonistes de les seves accions, escollint lliurement les activitats que volen realitzar cada dia, i desenvolupant-se de forma natural en funció dels seus interessos i motivacions, mitjançant materials i activitats motivadores, i sempre en un ambient de relació i interacció.
I, en aquesta dinàmica, la innovació d’aquest curs és la interrelació entre alumnes de P5 i 1r, fet que encara afavoreix més la capacitat de relació, de comprensió, treball cooperatiu, ajuda, respecte als altres, etc.
Esperem que els nens/es de 1r gaudeixin molt d’aquests nous ambients, i dels de P5 que ja coneixien, i que aprenguin moltes coses noves, comparteixin molts espais d’aprenentatge i poc a poc vagin descobrint les seves preferències i gustos.                      
                   
                     
             
             
             

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *