Blog Post PROJECTE GAUDI DE SEGON


Des

9

2019

PROJECTE GAUDI DE SEGON

2n PROJECTE SOBRE GAUDÍ 
Saps qui era Antoni Gaudí? Sabries explicar què és el modernisme? Has estat mai a la Sagrada Família? Aquestes preguntes i moltes més les saben contestar els alumnes de segon perquè s’han convertit en uns experts de Gaudí i el Modernisme.
A partir d’un projecte dedicat a l’artista Antoni Gaudí, els alumnes de segon, aquest trimestre hem treballat la seva vida i les seves obres més conegudes. Sabem que des de petit, va estar envoltat de paisatges naturals, els observava i els transformava en la seva imaginació, per aquest motiu va fer obres tan creatives com la Casa Batlló, La Pedrera (Casa Milà), la Sagrada Família, el Parc Güell…
Per iniciar el projecte els alumnes van cercar informació a casa amb les famílies i en van portar tanta que vam descobrir i aprendre molt sobre l’artista. Gràcies a aquest treball previ d’investigació a l’escola, vam realitzar una sortida per veure en primera persona una de les grans obres d’aquest arquitecte, la Sagrada Família. Ens va impressionar molt! 
Nosaltres també ens hem convertit en artistes, ens hem endinsat en el seu univers creatiu i hem fet un trencadís i un vitrall, dues tècniques proposades per Gaudí i molt presents a l’arquitectura modernista.
I per finalitzar el projecte, vam rebre una visita molt especial, un papa de segon que és arquitecte, ens va fer una conferència d’arquitectura i va ser tan interessant que vam dissenyar els nostres propis plànols.
Si voleu, podeu veure les fotos o també clicant a l’enllaç !
https://drive.google.com/file/d/14BVHjqY0ey7sTWF1rezl46ZufuoGlQLq/view?usp=sharing
       

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *