CICLE DELS MENUTS

Alumnes d’Infantil 3 i 4

En aquesta edat els infants realitzen la primera descoberta del món escolar i inicien una etapa emocionant que els afiançarà pel futur.

Els ambients

A menuts tenim cinc ambients de lliure circulació: Natura, Caseta, Art, Construccions i Exterior; a més, tenim l’espai a de llums i ombres on cada dia hi va un grup d’infants. Són espais de treball on cada nen/a pot escollir quines propostes, prèviament preparades per les mestres, vol fer lliurement en funció dels seus interessos, maduració i capacitat. 

La rotllana

Quan arribem al matí cada dia tenim l’estona de conversa. Aquest moment ens permet escoltar i explicar diferents vivències del nostre dia a dia i realitzar dinàmiques grupals. 

Descobrim l’entorn

Tenim molta curiositat per tot el que passa al nostre voltant. Amb experiments, manipulant, tocant i fent hipòtesis en traiem conclusions.

Espai exterior

Hem creat un espai exterior on hi tenim un hort, un sorral, un circuit d’aigua, una àgora, un circuit de fustes i rodes, i un circuit de boles que ens possibiliten experimentar, crear i créixer a l’aire lliure.

Psicomotricitat

Els infants aprenen a través del moviment abans que del raonament. En les  sessions de psicomotricitat potenciem l’autoestima, la consciència del propi cos, l’acceptació dels límits i la relació entre iguals.

Tardes en família

Una tarda a la setmana convidem a les famílies a que vinguin a passar l’estona amb nosaltres i així creem un lligam família-escola. Entenem la família com un element fonamental en l’educació del alumnes i, per tant, la família forma part de la vida del dia a dia a l’escola.

Vols veure alguna imatge més?