Classe de P3

Ja hem arribat a l’escola dels grans !!! Tot aquest curs serà per a nosaltres molt important perquè hem d’adaptar-nos a un nou espai, a nous companys/es i als nous i noves mestres.
Un cop avançat el curs i veient que cada vegada som més autònoms en els nostres hàbits d’higiene i cura personal , ja estem preparats per treballar moltes coses més. La nostra manera d’aprendre serà a través dels sentits: toquem, olorem, mirem, provem, escoltem… Així, experimentant i manipulant, arribarem a aprendre els continguts més importants de totes les àrees.
Amb els noms dels nens i nenes de la classe, aprendrem a llegir i escriure. Els contes ens ajudaran a trobar el plaer per la lectura. Observant el nostre entorn aprendrem conceptes bàsics del llenguatge matemàtic: les formes bàsiques, atributs i grandàries, colors, nocions d’espai i temps, comptarem tot el que ens envolta. Ens encanta cantar cançons i conèixer el nostre cos quan anem a la sala de psicomotricitat.
No tot seran números i lletres, també hi haurà estonetes per compartir jocs i vivències, per conviure, i sobretot, per aprendre a solucionar els conflictes de manera pacífica, parlant i escoltant.
Però realment el més important d’aquest curs per a nosaltres serà tenir moltes estones per parlar i per ser escoltat. Tot plegat ens farà ser cada vegada més grans !!!