La iniciativa, de la Fundació Cruyff, l’Obra Social ”la Caixa” i la Fundació FC Barcelona, contempla la remodelació de zones d’esbarjo per fomentar l’esport i els hàbits saludables i promoure valors entre els infants i els joves.

La Fundació Cruyff, la Fundació FC Barcelona i la Fundació Bancària ”la Caixa”, han presentat avui a l’escola Miquel Utrillo de Sitges el projecte Pati 14. El projecte preveu la millora dels patis d’escola catalans amb l’objectiu de fomentar l’activitat física i els hàbits saludables des de l’esport.

projecte-pati-141

L’acte ha tingut lloc a l’escola Miquel Utrillo de Sitges, un dels deu centres catalans on es desenvolupa la iniciativa, que s’emmarca en el projecte Pati 14 de la Fundació Cruyff. El projecte Pati 14 se centra en la millora de l’espai esportiu de l’escola mitjançant pintures i dibuixos que han seleccionat els propis infants, així com material esportiu addicional, que permet promoure l’activitat física i l’esport per prevenir el sedentarisme i l’obesitat infantil i fomentar els hàbits saludables. La porteria de paret, el cercle de creativitat i la pista d’atletisme són algunes de les opcions que s’ofereixen a les escoles.

 

projecte-pati-143

L’acte de presentació ha comptat amb la presència del regidor d’Ensenyament i Esports de l’Ajuntament de Sitges, Eduard Terrado; Josep Maldonado, patró de la Fundació FC Barcelona; Xavier Bertolín, director de l’Àrea Comercial i Educativa de la Fundació Bancària ”la Caixa”; Xavier García, director del Centre d’Institucions Territorial Barcelona CaixaBank; i Susila Cruyff, presidenta de la Fundació Cruyff. El regidor d’Ensenyament, Eduard Terrado, ha felicitat l’escola per la iniciativa i ha desitjat que “aquest sigui l’inici de moltes activitats i projectes que es puguin fer conjuntament amb la Fundació Cruyff, la Fundació FC Barcelona i la Fundació Bancària ”la Caixa””.

 

projecte-pati-144