Tal i com ja us hem anat explicant, aquest any hem muntat un estudi de ràdio en una de les aules. L’escola ha comprat diversos micròfons, auriculars i  els cables necessaris per a la instal·lació; també s’ha comprat i adaptat una taula de fusta des d’on s’emetran les notícies.

Per aquest projecte, comptem amb el suport de Ràdio Maricel que, a part d’emetre programes elaborats pels nostres alumnes,  ens ha cedit la taula de mescles per a poder fer les gravacions. També comptem amb la col·laboració del tècnic de so  Jordi López que s’ha encarregat de fer tot el muntatge i ens ajudarà en molts altres aspectes organitzatius.

El Projecte de ràdio tindrà el seu desenvolupament principal en el curs de 4t (on els alumnes coneixen tot allò que envolta el món radiofònic,  aprenen a enregistrar diferents formats de programes i també  a utilitzar els diferents aparells),  però des de l’escola pretenem utilitzar l’estudi en molts altres cursos per treballar aspectes de llengua.

Us recordem que cada divendres, al voltant de les 11h, Ràdio Maricel emet les notícies de l’escola explicades pels propis alumnes i que, properament, l’escola disposarà d’un espai horari mensual a l’emissora del poble.

Podeu seguir-nos al blog: www.radiomiquelutrillo.blogspot.com