Després dels dies de vacances, tornem a l’escola amb les piles carregades i amb moltes ganes de seguir gaudint dels aprenentatges, conjuntament amb el nostre alumnat. Però també voldríem aprofitar aquests primers dies, per fer balanç de com va anar la celebració del Nadal d’aquest primer trimestre tan accidentat. 

La valoració, en general, és molt positiva, ja que vam haver de canviar allò que teníem planificat fins a tres cops, a causa de les restriccions i de la situació de confinaments que vam patir a finals de novembre i durant tot el mes de desembre. La realitat, ens va portar a decidir que fer un format presencial era massa arriscat i vam acordar apostar per un format més conservador, oferint el concert per rigurós “indirecte”. Cal esmentar que la feina realitzada per l’alumnat, el professorat i tot l’equip de l’escola va ser de mèrit i el resultat se’n va veure reflectit. El concert va ser tot un èxit i estem molt contents i orgullosos de com va sortir tot. 

Per altra banda, també es van poder fer els actes nadalencs que teníem previstos, com: la visita del patge reial, el Tió i l’amic invisible, a més de poder fer un esmorzar conjunt nadalenc a cada grup classe. Esperem que al curs vinent puguem tornar a notar el vostre escalf i podem tornar a gaudir, del gran concert de Nadal, de manera presencial, ja que era una de les nostres fites aquest primer trimestre, ho tornarem a intentar al 2022.

Voleu veure el Gran Concert de Nadal?

https://youtu.be/7YYTF2udRnU