El passat 19 de gener, a la nostra escola es va celebrar la jornada de donació de sang. Un dels dies més assenyalats en el nostre calendari, i que l’any passat no es va poder dur a terme, a causa de la pandèmia. 

Després de mesos de treball, d’esforç i entrega per part de l’alumnat i l’equip de mestres de sisè, la jornada va ser possible i en va ser tot un èxit. 

Aquesta jornada és el resultat final d’un projecte molt ambiciós, un projecte que es repeteix cada any on els alumnes treballen tots els continguts relacionats amb l’aparell circulatori, i a més munten una campanya publicitària per poder captar el màxim de donants possibles. 

Per aconseguir-ho elaboren un logo i un lema, que aquest any era; “la pandèmia no ens atura, tornem amb més sang que mai”. A més, treballen per diferents comissions, elaborant diferents tasques per aconseguir arribar al màxim de persones possibles. Realitzant reportatges, creant obres de teatre per infants, produint cartells, “flyers”, anuncis, conferències, i organitzant una jornada lúdica per als fills i filles dels donants. 

Tota aquesta feina va acompanyada de l’organització del Banc de Sang i Teixits, ja que actuem de manera conjunta i coordinada, per tal que la jornada en si sigui tot un èxit. 

Aquest any, la campanya es va celebrar el 19 de gener i la  jornada va durar des de les 10h fins a les 20h. I va ser tot un èxit, es va desenvolupar de manera organitzada i amb total normalitat. Quasi 200 persones van venir a donar sang, de les quals 144 en van poder donar. Una autèntica animalada que millora el nostre propi rècord d’edicions anteriors i que demostra que, simplement, l’UTRILLOMOLA.

Tot i que l’alumnat de sisè, malauradament, va haver-se de confinar 12 hores abans d’iniciar la jornada, la seva tasca i preparació va ser clau perquè tot es desenvolupés amb eficàcia. 

Aquesta campanya s’ha convertit, en pocs anys, en un dels nostres projectes més emblemàtics i del qual ens sentim més orgullosos. Ja que la gran feina feta pel nostre alumnat i per l’ equip de mestres, es viu i es veu reflectida en un dia tan especial com la jornada de donació. A tota l’escola es respira un ambient de solidaritat i empatia molt gran.

Voleu veure la llistra de reproducció de vídeos de la campanya que van preprarar els alumnes de 6è?