Sabíem que era una aposta arriscada, que era molt difícil d’assolir i que involucràvem a gent molt diferent. Però finalment, el concert es va celebrar amb èxit. Vam fer pujar a l’escenari a més de 500 persones entre alumnes, mestres i famílies. L’Utrillo Family Band (són uns autèntics cracks i mai no els hi ho podrem agraïr suficient) va acompanyar-nos en totes i cadascuna de les cançons; i vam exhaurir les 1400 entrades de l’auditori.
Però del que estem més orgullosos és d’haver pogut celebrar una festa plegats. Veníem de gaire bé tres anys de pandèmia amb moltíssimes restriccions. I no només això, abans de la pandèmia, celebràvem el concert de Nadal al gimnàs i, si bé és cert que era molt acollidor, també ho és que l’alumnat en quedava al marge ja que no podia veure l’espectacle.

Però fer l’espectacle a l’auditori del Melià té un cost molt elevat (lloguer de la sala, l’equipament material, tècnics de so, tècnic de llum, vigilància…) que s’ha pogut assumir de manera molt ajustada amb les aportacions fetes per les famílies amb la venda d’entrades. 

En breu, tocarà valorar bé l’esdeveniment i  començar a pensar què fer al curs vinent. Sabem que no serà una decisió fàcil i per això intentarem comptar també amb l’opinió de les famílies.