Avui dijous dia 30, a l’escola hem celebrat la festa de la tardor. Cada cicle ha organitzat alguna activitat especial, diferent.

Els alumnes d’infantil (P-3, P-4 i P-5), a primera hora han assistit a la representació del conte de la castanyera interpretada per mares i pares de l’escola. La veritat és que s’ho han passat d’allò més bé. Després han pogut assaborir un tastet de fruites que un altre grup de famílies ha preparat amb molta cura i dedicació. A la tarda, s’han reunit al pati i han menjat castanyes.

unnamed unnamed (1)

unnamed (3) unnamed (8)

Els alumnes de primer i segon s’han passat el matí fent de cuiners. Han preparat uns deliciosos panellets freds amb base de galeta, llet condensada i xocolata. Han aprofitat la tarda per menjar-se’ls. La veritat és que estaven boníssims. Ferran Adrià, ja pots tremolar.

unnamed (9) unnamed (10)Cicle Mitjà aquesta vegada ha fet una activitat a les classes. A partir d’un conte mut, li han posat lletra i han fet una activitat plàstica. A la tarda han muntat un cine mòbil i han vist una pel·lícula.

unnamed (5) unnamed (11)  unnamed (13)  unnamed (14)I què han fet els grans de l’escola? Doncs 5è i 6è han aprofitat que aquesta tardor és força primaveral i han marxat d’ excursió pel Garraf. Una bona caminada per fer gana i un àpat plegats a can Planes. Els alumnes han tornat ben cansats però, els mestres…pobres mestres ja no estan per tants “trotes”.

unnamed (7)                               unnamed (6)

Si voleu veure més fotos, podreu visitar l’enllaç al flickr de l’escola que properament adjuntarem.