Blog Post Jornada de presentació de projectes a les famílies

Jornada de presentació de projectes a les famílies
Mar

22

2015

Jornada de presentació de projectes a les famílies

Dijous dia 19 de març, les famílies de l’Escola van poder conèixer de primera mà els projectes que treballen els nostres alumnes. Amb la il·lusió d’ensenyar el millor de nosaltres, vam obrir les portes de les classes per mostrar el dia a dia a l’aula.
Pares i mares, van poder veure vídeos, escoltar exposicions per part dels alumnes i, fins i tot, observar com uns alumnes de quart conduïen un programa de ràdio en directe amb música i entrevistes sota la mirada atenta d’un munt de mares, pares i avis. De P-3 a sisè, tota l’escola es va vestir de gala i va celebrar un dia especial. Projectes sobre els volcans, els dibuixos animats, l’Univers, els elefants, els micos, els gats, els coets o la fotografia entre altres, van ser explicats a les famílies. Els alumnes de 5è, van mostrar prototips dels productes que estan elaborant en el marc del projecte d’Emprenedoria. Aquests joves emprenedors, també, van fer una presentació oral sobre el seu projecte utilitzant el programa Prezi.
Des de l’escola volem felicitar a alumnes i mestres per la feina feta. També volem agrair l’elevadíssima participació de les famílies. Dies com aquests, fan que ens sentim enormement orgullosos de l’escola Miquel Utrillo; i és que, com deien alguns nens i nenes en el nostre vídeo de presentació: L’UTRILLO MOLA.

Presentació de projectes

 
  1. M’encanta el que feu en aquesta escola, trobo que treballeu de forma competencial i que dueu a terme projectes molt interessants, amb una metodologia molt educativa i innovadora (comparat amb el que es fa en altres escoles…)

Deixa un comentari