Comença un nou curs escolar i és molt important que, des del primer dia, família i escola caminem en la mateixa direcció.
El diàleg i col·laboració entre pares i mestres ha de ser permanent i cal que funcionem com un equip.
La reunió d’inici de curs és la primera ocasió que tenim per reunir-nos i és molt important poder fer un bon primer contacte i establir un clima de col·laboració entre tots.
Aquest curs i per primer cop hem plantejat les reunions de diferent manera.
Per una banda i en diferents horaris (per tal que pugueu escollir) l’equip Directiu us convoca a la presentació de les novetats del curs , una breu explicació dels aspectes metodològics que estem implantant i en acabar farem una visita per les aules dels vostres fills /es.
També hem previst que si hi ha un bon nombre de famílies que ens demanen aquesta reunió en un altre horari la poguem fer.

Les reunions amb els tutors es faran la setmana següent i es faran directament a les aules.
En aquestes reunions coneixereu els tutors/es dels vostres fills/es, us explicaran aspectes concrets de com aprendran els vostres fills/es , com s’avaluaran etc.
També coneixereu les activitats i sortides que realitzaran, així com les normes bàsiques del curs.
Aquest curs i també com a novetat, us demanem les vostres aportacions per millorar i apropar les informacions als vostres interessos i per tant us demanem que ens anoteu coses que us interessi saber al núvol que trobareu a l’entrada dels edificis d’infantil i primària, per conèixer tant per part de l’equip Directiu com per part de l’equip de Mestres les vostres inquietuts.
Valorem molt positivament que assistiu a aquestes reunions ja que la vostra imnplicació és fonamental per treballar conjuntament en l’educació dels fills/es.