L’estiu ja s’acaba i comença un nou curs. Un curs que es presenta apassionant, farcit de novetats, projectes i activitats. Entre altres, hem renovat i equipat el pati d’Infantil gràcies a un projecte que tindrà continuïtat i que compta amb la participació de les famílies. Els alumnes de sisè seguiran gaudint de les colònies que, a més, enguany s’ampliaran a tots els alumnes de Cicle Mitjà. Els alumnes de 5è continuaran participant del projecte de Cultura Emprenedora i, els de 4t, fent el projecte de Ràdio. A més, en aquest sentit, aquests dies estem muntant un estudi de Ràdio que serà aprofitat per molts alumnes de l’escola ( des dels més petitons als més grans). Una altra de les novetats per aquest curs, és la utilització de tauletes digitals per a tots els alumnes de Cicle Superior en el marc d’acostar l’educació dels infants a la societat actual.
Aquest curs, volem treure el màxim rendiment del nou web de l’escola i volem establir una comunicació més fluïda amb les famílies; és per això que seria convenient que tothom es subscrigués al butlletí informatiu que podeu trobar a la pàgina d’Inici. Si necessiteu qualsevol document, podreu trobar-lo a l’apartat de descàrregues (si no hi és, feu-nos-ho saber i el penjarem).
Aquestes, i altres novetats s’explicaran a les famílies durant les reunions d’inici de curs que tindran lloc a l’escola els dies següents:
P4: 30 de setembre
P5: 29 de setembre
Cicle Inicial: 2 d’octubre
Cicle Mitjà: 1 d’octubre
Cicle Superior: 6 d’octubre

Per a qualsevol consulta, no dubteu a venir-nos a veure.
Els mestres i les mestres ja fa uns dies que ens hem posat en marxa i gairebé ho tenim tot enllestit per a que els alumnes tinguin una fantàstica entrada el proper dia 15.
Us desitgem un bon curs 2014-15!