Diverses vegades i des de diversos canals, les famílies ens heu fet arribar la inquietud de com abordar aspectes relacionats amb l’educació sexual. Com a escola hem contractat uns tallers d’educació sexual per als alumnes de sisè. Però també volem oferir la possibilitat a les famílies que es formin i aprenguin com treballar aquest tema amb els seus fills/es.

És per això que oferim una xerrada per a les famílies d’alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è. La xerrada es titula: ACOMPANYAR LA SEXULAITAT A LA PUBERTAT

La xerrada serà en format telemàtic (la pandèmia no ens permet un format presencial) i serà el dia 22 de febrer a les 17h15. És imprescindible reservar plaça (atenció que les places són limitades).

Aquesta xerrada permet orientar les famílies en l’acompanyament de la sexualitat fins la pubertat. Amb exemples quotidians per incorporar un diàleg tranquil, sobre el coneixement del propi cos, els canvis físics i emocionals de la pubertat i l’arribada de la menarquia i l’espermarquia. Per tenir recursos per acompanyar les primeres exploracions genitals, el despertar del plaer eròtic i ajudar-los a diferènciar les pròpies experiències de la possible invasió de la sexualitat adulta. Per saber més de la construcció de les identitats i l’expressiò dels gèneres en el dia a dia. Sobre els climes afectius, la gestió de les emocions i les relacions de bon tracte. Es presentaran materials específics i pretextos per iniciar converses i noves consignes per mirar la sexualitat d’infants i joves amb una mirada renovada.

Està pensada per famílies d’alumnes de 7 a 13 anys.

Només famílies de l’escola.

Podeu reservar plaça aquí:

https://www.eventbrite.com/e/entradas-acompanyar-la-sexualitat-a-la-pubertat-257774439287