Divendres passat els alumnes de sisè van rebre una xerrada molt interessant sobre els riscos d’Internet i les xarxes socials.

Avui en dia Internet ens permet satisfer moltes necessitats d’informació, de coneixement, de comunicació i fins i tot d’entreteniment. La facilitat d’accés a la xarxa posa en risc, però, l’activitat i la interrelació dels més petits. És per això que des de l’Escola hem programat una xerrada per a cada sisè.

Els consells i advertiments d’una persona professional del tema ha tingut molt bona acollida per part dels alumnes, s’han pogut resoldre dubtes i establir estratègies per protegir-se  dels riscos de les xarxes socials.

Els ha comentat, entre altres coses, dels perills que podia comportar el fet de parlar amb gent desconeguda, les conseqüències que pot provocar penjar segons quina imatge  a internet , a configurar la nostra privacitat i moltes altres coses. La primera xerrada s’ha fet a sisè A i properament es farà a sisè B. foto4                             foto 2